About

 

Foto och visuell kommunikation har varit en del av mitt liv i snart 20 år. Jag älskar processen av att förstå och förvandla ett budskap till en bild. Jag samarbetar med både byråer, företag, skolor, kommuner, statliga bolag och tidskrifter. - Maria Obed

”Maria Obed har en osviklig känsla för att fånga upp våra intentioner, uppfatta budskapen och tolka dem i bilder. I processen från prat till innehåll och uttryck som berör, finns en stor lyhördhet för kunden. Omsorgen om bildernas modeller, stora som små, är ärlig och finns alltid på plats.  Det blir en visuell kommunikation som också är hållbar över tid. Bilderna är stämningsfulla, okonstlade och naturliga.”

Christina Knowles, kommunikatör Handelshögskolan i Karlstad

“Utan att ge avkall på sin konstnärlighet är hon alltid lyhörd för mina önskemål. Med sitt otvungna, varma sätt får hon de som inte är så bekväma framför kameran att slappna av och bli sitt bästa jag och med sin osvikliga känsla för utsnitt, komposition och ljus lyckas hon fånga miljöer och skapa både vackra, själfulla och kommunikativa bilder. Marias foton överträffar mina förväntningar – varje gång!”

Maria K-Back, grafisk formgivare Whiter shade

CLIENTS:

PEAB, Elsäkerhetsverket, ICA, Uddeholm, KBAB, Karlstadsuniversitet, BTG, Cerbo, Region Värmland, Tieto, Cybergate, Appelberg, Ingesunds musikskola, Kollega, KaliFlower, Aiolo, HSB, Klövern, KBAB, Pedagogiska Magasinet, CTF, Samot, handelshögskolan, Karlstad kommun, Hammarökommun, Kyrknytt, Lejonet & Björnen, Unionen, JAk, mediaministeriet,  mm.

 

 

 

 

Info

 

Maria Obed

mariaobed@gmail.com

+46-70-5362667